Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

HACCP - arbeid med mattrygghet

2014, Pocket, Norsk Bokmål

480,-

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

HACCP er et system matbransjen benytter for å forebygge matbåren sykdom og er det dominerende styringssystemet for å sikre trygg mat i næringsmiddelproduksjon. Systemet skal virke forebyggende ved at tiltak settes inn på de riktige stedene i verdikjeden. Dette er for å hindre at folk skal bli syke av maten de spiser.
Fremgangsmåter basert på HACCP kan benyttes i hele matkjeden fra primærproduksjon til servering og detaljhandel. Det er derfor viktig at alle aktører og ansatte i matkjeden engasjerer seg, har kompetanse innenfor mattrygghet og vet hvordan et HACCP-system kan bygges opp, gjennomføres og vedlikeholdes.
Boken setter mattrygghet inn i en vitenskapelig og historisk sammenheng og diskuterer konsekvenser ved matbåren sykdom. Siden kvalitetsstyring er basis for HACCP forklarer den grundig begrepene kvalitet og kvalitetsstyring, og sammenhengen mellom tradisjonell kvalitetsstyring og styringssystemer for mattrygghet.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Smolan, Geir (for) ; Vaksvik, Sissel (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    203
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc., Matsikkerhet og -forsyning
  • Kom i salg

    30. apr. 2014
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788258405433

Kundeanmeldelser

Frakt og levering