Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Ansvarlig vertskap - skjenkelære for hotell og restaurant

2003, Pocket, Norsk Bokmål

498,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boken fokuserer på øl, vin, brennevin, tobakk og miksing av drikkevarer. Et kapittel tar opp smak og hva som påvirker smaken vår. Det er også et kapittel om hvordan mat og drikke sammen kan utfylle hverandre. På en oversiktlig måte lærer du hvordan du kan sette ord på drikkevarer, og du lærer terminologien og faguttrykkene. Boken er tenkt for ledere og arbeidstakere i hotell- og restaurantbransjen. Det er med en gjennomgåelse av prisfastsettelse som forteller deg hvordan du skal beregne den riktige prisen for ditt produkt. Boken er egnet som pensum ved bransjerelaterte universiteter og høgskoler. Har litteraturliste og stikkordregister.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Jørgensen, Helge (for) ; (utg)
  • Forlag/Utgiver

    Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2003
  • Antall sider

    376
  • Serienavn

    Ansvarlig vertskap
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc.
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788241205712

Kundeanmeldelser

Frakt og levering