Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Åpen bok - historien om et levende bakeri

2023, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Hele Norges blide bakermester Andre Løvaas inviterer til et besøk bak kulissene i lille, store Åpent Bakeri. Denne boken er historien om hvordan et lite håndverksbakeri endret vårt daglige brød. Åpent Bakeri ble til da den franske bakeren Emanuel Rang og Øyvind Lofthus mot alle odds klarte å skrape sammen nok penger til å bygge en bakerovn i et hjørnelokale bak slottet i Oslo. Med surdeig, langtidsheving og åpent vindu inn til bakeriet, tok de hovedstaden med storm. Siden 1997 har utsalgene dukket opp over hele byen med hver sin unike personlighet. Men fortsatt har de ambisjon om hver natt å bake de beste bollene og brødene det er mulig å bake. Les historien, hør bakefilosofien, bli med inn i bakeriet og møt folkene, og ut i åkeren der kornet og melet kommer fra. Denne boka skal gi deg kunnskap, bakeglede og nye oppskrifter fra stolte håndverksbakere.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Risnes, Per Asbjørn (for) ; Garmann, Marte ()
  • Forlag/Utgiver

    Innholdsbyrået AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2023
  • Antall sider

    197
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker, Spesifikke selskapers historie / bedriftshistorie
  • Kom i salg

    20. juni 2023
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788269006230

Kundeanmeldelser

Frakt og levering