Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kaffeboka - fra bønne til kopp

2017, Innbundet, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Kaffe har aldri vært bedre, eller mer interessant, enn i dag, når produsentene har tilgang til flere kaffesorter og teknikker enn noen gang. Og kaffedrikkere har aldri hatt så mange muligheter og variasjoner - spesielt hvis de har forståelse for opprinnelsen og kvaliteten til hva de har i koppen.
Dyrking, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet, påvirker smaken på den ferdige drikken. Den prisbelønte baristaen og kaffebrenneren James Hoffman ser nærmere på disse og andre avgjørende faktorer - forskjellige underarter, innvirkning av jordsmonn og lokalt klima, innhøsting og også hvordan kaffen blir brygget. I land for land - fra Australia til Afrika og Sør-Amerika - går han gjennom de viktigste kjennetegnene og gir også praktiske råd om hvordan man brygger utmerket kaffe hjemme.
For alle som ønsker en bedre forståelse av kaffe og dens fantastiske muligheter og smakrikdom, er dette en viktig og morsom bok, innholdsrik og med flotte illustrasjoner, kart og foto.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Hoffmann, James (for) ; Ballantyne, Lizzie (ill) ; Barnett, Christian (ill) ; Helmer, Grace (ill) ; Norsworthy, Juliette (ill) ; Moen, Rune R. (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Pegasus Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    The world atlas of coffee
  • Utgivelsesår

    2017
  • Antall sider

    256
  • Emnekategori

    Mat og drikke: alkoholfrie drikkevarer
  • Kom i salg

    19. sep. 2017
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788244201650

Kundeanmeldelser

Frakt og levering