Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Øl med kniv & gaffel - det handler om smak

2025, Lydbok, Norsk Bokmål
Lydbok

Lydbok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned lydboka til PC eller din mobil fra siden Mine lydbøker.

Denne boken er en guide til øl og mat. Forfatter Sigrid Strætkvern har i mer enn 40 år jobbet med å sette øl historisk, kulturelt og gastronomisk perspektiv. Hun regnes som pioner for øl og mat i Norge og har utviklet og etablert  øl-kompetanseprogram på sommeliernivå for Ringnes samt i mer enn 30 land for Carlsberg Group.
Øl med kniv og gaffel er både en kokebok og en kunnskapsbok, som vekker nysgjerrigheten og appetitten. Boken gir en innføring i ølets ingredienser, ulike øltyper, smaking og servering samt prinsipper for hvordan vi kan matche øl og mat. Den omfatter også et rikt utvalg av oppskrifter med øl i maten, hvor hver rett følges av drikketips. Den trykkede boken var blant topp 5 kokebøker i Apéritif og Nordli sin kåring av årets beste kokebok 2009 og Bjørn-Frode Løvlund i Hamar Arbeiderblad ga boka terningkast 6. Dette er en bok for alle som setter pris på god mat og godt drikke, for dem som gjerne utfordrer smaksløkene, som eksperimenterer og som utforsker. Øl kalles gjerne kokkekunstens gjemte sjel. La deg inspirere til å velge øl i og til maten.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Forlag/Utgiver

    Sanselig forlag
  • Format

    Lydbok
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2025
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Mat og drikke: øl
  • Kom i salg

    12. sep. 2025
  • Varenummer

    9788269437003

Kundeanmeldelser

Frakt og levering