Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Øl og mat - hånd i hånd

2014, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling. Enten øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Horne, Thomas (for) ; Eick, Colin (ill) ; Platou, Eivind Stoud (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    173
  • Emnekategori

    Mat og drikke: øl, Matretter
  • Kom i salg

    15. aug. 2014
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248914846

Kundeanmeldelser

Frakt og levering