Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Øl- og matboka - en guide til øl og mat

2016, Innbundet, Norsk Bokmål
40%
Forhåndsbestilling - midlertidig tomt på lager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Øl- og matboka - En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter til marinader og sauser.

Boken gir også en introduksjon til hjemmebrygging og ølsmaking, gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl - kort sagt er dette en nærmest komplett guide til hvordan man lager mat med øl.

Forordet i boken er skrevet av Brooklyn Brewerys egen bryggmester, Garrett Oliver.

Vi kan garantere at du vil bli både sulten, og tørst. SKÅL!

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Kvig, Jørn Idar Almås (for) ; Kvig, Jørn Idar Almås (ill) ; Øveråsen, Kai (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Bonnier Norsk Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    236
  • Emnekategori

    Mat og drikke: øl, Matretter
  • Kom i salg

    26. sep. 2016
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788293430186

Kundeanmeldelser

Frakt og levering