Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Vin til mat - en nøkkel til gode smaksopplevelser

2011, Spiral, Norsk Bokmål

449,-

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

En veiviser i vinens og matens verden, en nøkkel som du kan ha glede av i lang tid. Krever minimalt med forhåndskunnskaper når du skal finne vin til mat (og mat til vin). Hjelper deg med å finne gode kombinasjoner av mat og vin gjennom måltidet. Omtaler ca. 400 retter, sortert alfabetisk i grupper. Forretter og småretter er samlet i én gruppe. Hovedretter er delt inn i fisk, skalldyr, fugl, kalv, okse, svin, lam, vilt og asiatisk mat. Oster i fastoster, kittmodne oster, blåmuggoster, hvite geitoster, hvitmuggoster og ferskoster. Desserter i frukt- og bærdesserter og andre desserter. I tillegg osteguide, vinguide, saus- og tilbehørsguide, aromaguide og temperaturguide. Del 2 har litt om grunnsmaker, lagring, lufting, vinglass, vinfeil og vintemperatur.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Lystrup, Magne (for)
  • Forlag/Utgiver

    SolumBokvennen AS
  • Format

    Spiral
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    96
  • Emnekategori

    Mat og drikke: vin
  • Kom i salg

    29. nov. 2010
  • Utgave nr.

    2
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788258406164

Kundeanmeldelser

Frakt og levering