Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kjemi på kjøkkenet - om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier

2017, Innbundet, Norsk Bokmål
Forhåndsbestilling - midlertidig tomt på lager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier.
Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverkskunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv.
I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre. Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Fooladi, Erik (for) ; Hopia, Anu (for)
  • Forlag/Utgiver

    Humanist Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2017
  • Antall sider

    207
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc., Næringsmiddelkjemi, Næringsmiddelproduksjon
  • Kom i salg

    25. okt. 2017
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788282821575

Kundeanmeldelser

Frakt og levering