Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Akelare - New Basque Cuisine

2017, Innbundet, Engelsk

399,-

På fjernlager - sendes normalt innen 7 til 14 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
After nearly forty years, Pedro Subijana, the three star Michelin chef and his world-famous restaurant, Akelare, are at the forefront of the New Basque Cuisine, championed in the 1970s by Juan Mari Arzak. Here in this visually stunning production you will find some of the culinary creations of Subijana from the last ten years.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Subijana, Pedro
  • Forlag/Utgiver

    SD Books
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Engelsk
  • Utgivelsesår

    2017
  • Antall sider

    240
  • Varenummer

    9781910690451

Kundeanmeldelser

Frakt og levering