Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Allergikokebok for hele familien - brød, kaker, middager, desserter

2014, Innbundet, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Velsmakende hverdagsmat og fristende festmat. Supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri. De fleste oppskriftene er uten melk og gluten, mens alle er uten egg, soya og nøtter. Her er råd og tips på råvarer som kan brukes i stedet for melk og gluten.
Det brukes råvarer som er sunne,varierte og lett tilgjengelige.
Boken er en revidert utgave av Voksentoppens allergikokebok, med flere nye oppskrifter og oppdatert informasjon om matvaremerking i butikkene, samt grunninformasjon og kostråd om de viktigste

matallergiene:
Cøliaki/hveteallergi (gluten)EggallergiFisk og skalldyrLaktoseintoleranseMelkeallergiNøtter

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Mavrakis, Ann Eli (for) ; Gundersen, Mona (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    189
  • Emnekategori

    Diett og helsekost
  • Kom i salg

    18. feb. 2014
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202436117

Kundeanmeldelser

Frakt og levering