Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Alt enhver kokk bør kunne - en håndbok for alle som liker å lage mat

2020, Innbundet, Norsk Bokmål

208,-229,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

En praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet:
- hvordan du bruker og tar vare på jerngryten
- hvordan du holder knivene skarpe
- hvordan du skjærer løk uten å få tårer i øynene
- hva du kan gjøre om sausen får klumper
- hvordan du kan vite om maten er ferdig

I tillegg får du tips og triks om alt fra organisering av kjøkkenet og kutteteknikker, til måling av ingredienser og hvordan man arrangerer et vellykket middagsselskap. Et must for alle hobbykokker!

Solgt 30 000 eksemplarer.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Manning, Joy (for) ; Berg, Jon (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Gursli Berg Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Stuff every cook should know
  • Utgivelsesår

    2020
  • Antall sider

    143
  • Serienavn

    Alt du bør vite-serien
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    20. jan. 2020
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788293311706

Kundeanmeldelser

Frakt og levering