Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Barmens kjøkkenskole

2005, Innbundet, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Barmens kjøkkenskole forteller deg alt du trenger å vite for å lage god mat og bli en kløpper på kjøkkenet. Med inngående råvarekunnskap lærer du alt fra hvordan du kan se om en fisk er fersk til hvordan du oppbevarer den, hvordan du stykker opp og bruker de ulike delene av kjøttet på et dyr, og hva slags temperatur ulike kjøttyper skal deles i, oppbinding og utbeining av fugl, bruk av ulike typer oster, grønnsaker, korn, nøtter, urter, krydder og mye mer. Alt du trenger å vite om råvarer er med i denne boka. I tillegg lærer du om de ulike koketeknikkene, om diverse utstyr man trenger og ikke trenger og hva de brukes til. På toppen av det hele får du et utvalg oppskrifter som mesterkokken Lars Barmen deler med oss. Boka er gjennomillustrert med fotografier av Kjell Ove Storvik

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Barmen, Lars (for) ; Storvik, Kjell Ove (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2005
  • Antall sider

    192
  • Emnekategori

    Mat og drikke etc.
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248905271

Kundeanmeldelser

Frakt og levering