Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Basic glutenfri baking

2015, Innbundet, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Basic glutenfri baking lærer deg hvordan du får et vellykket resultat når du baker med glutenfritt mel.
Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi.
Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Sæland, Mone Eli (for) ; Nilsson, Jon Marius (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2015
  • Antall sider

    98
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker
  • Kom i salg

    11. mai 2015
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788282201384

Kundeanmeldelser

Frakt og levering