Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Beyond Nose to Tail - A Kind of British Cooking: Part II

2007, Innbundet, Engelsk

299,-

På fjernlager - sendes normalt innen 7 til 14 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
A collection of recipes which presents carnivorous classics such as deep-fried rabbit, pigeon pie, venison liver and pressed pig's ear. This volume introduces us to the world of breads and sweets - sourdough loaves and lardy cakes, puddings such as chocolate baked Alaska, burnt sheep's milk yoghurt and goat's curd cheesecake, and ice creams.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Henderson, Fergus; Gellatly, Justin Piers
  • Forlag/Utgiver

    SD Books
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Engelsk
  • Utgivelsesår

    2007
  • Antall sider

    240
  • Varenummer

    9780747589143

Kundeanmeldelser

Frakt og levering