Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Bodils spiskammers

2014, Innbundet, Norsk Nynorsk

398,-

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Verdas søtaste jordbær og plommer, saftig kje, lam og svin, doggfriske urter, nytrekt laks og aure. Kjøkkensjef Bodil Fjellestad Eikrem finn inspirasjon og råvarer i heimbygda Gloppen i Nordfjord når ho lagar oppskriftene sine.

«Bodils spiskammers» byr på lekre rettar og menyar til kvardag og fest - med drikketips til kvar rett. Oppskriftene byggjer gjerne på gamle mattradisjonar, men har ein moderne vri.

Bodil har laga oppskrifter på forrettar, hovudrettar og dessertar som er enkle å følgje, og av råvarer alle finn på butikken.

Bodil Fjellestad Eikrem (f. 1981) har bakgrunn frå velrenommerte restaurantar som Lofoten fiskerestaurant i Oslo og Spisekroken i Bergen, og gjer no suksess som kjøkkensjef på Gloppen hotell. Ho er også kåra til årets Bondelagskokk i 2013/2014.

Bodil brenn for ureist mat, og meiner tett samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusentar er nøkkelen til suksess. Mange av desse vert presenterte i boka.

Spennande mat på freistande fat.

God appetitt!

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Eide, Ove (for) ; Eikrem, Bodil Fjellestad (for) ; Solheim, Ronny (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Selja Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    184
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    24. sep. 2014
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788282400817

Kundeanmeldelser

Frakt og levering