Nå i heftet utgave!
1500 oppskrifter
640 sider
et vell av foto og illustrasjoner
plansjer med nye råvarer, krydder og ingredienser
hverdagsmat, helgemat og festmat
moderne retter og den beste tradisjonsmaten
internasjonale retter og nye smaker
mye grønt og lett, allsidig og variert
spesialoppslag om blant annet hvitløk, oliven, kapers, chili, olje og eddik, eksotiske frukter, nøtter og frø i maten, dyrking av bønnespirer, og med gode råd til vegetarianere
Wenche Andersen (red.) er utdannet kokk og kostholdsøkonom og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har også gitt ut flere bøker og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst. Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».