Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Cappelens nye kokebok

2006, Pocket, Norsk Bokmål
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Nå i heftet utgave!


1500 oppskrifter
640 sider
et vell av foto og illustrasjoner
plansjer med nye råvarer, krydder og ingredienser
hverdagsmat, helgemat og festmat
moderne retter og den beste tradisjonsmaten
internasjonale retter og nye smaker
mye grønt og lett, allsidig og variert
spesialoppslag om blant annet hvitløk, oliven, kapers, chili, olje og eddik, eksotiske frukter, nøtter og frø i maten, dyrking av bønnespirer, og med gode råd til vegetarianere


Wenche Andersen (red.) er utdannet kokk og kostholdsøkonom og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har også gitt ut flere bøker og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst. Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».



Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Bengtsson, Jan (ill) ; Hagberg, Stina (ill) ; Bølgen, Tordis (ove) ; Erichsen, Dorthe (ove) ; Karterudseter, Elvy (ove) ; Andersen, Wenche (red) ; Eriksson, Fredrik (red) ; Hemberg, Birgit (red) ; K
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2006
  • Antall sider

    639
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • EAN

    9788202264154

Kundeanmeldelser

Frakt og levering