Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Charcuterie and French Pork Cookery

2001, Innbundet, Engelsk

229,-

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Here is a book which is guaranteed to fascinate both cook and traveller; it provides a wealth of information on the unique history and art of French charcuterie. Every town in France has at least one charcutier, whose windows are dressed with astonishing displays of good food; pates, terrines, galantines, jambon, saucissions sec and boudins.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Grigson, Jane
  • Forlag/Utgiver

    SD Books
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Engelsk
  • Utgivelsesår

    2001
  • Antall sider

    320
  • Varenummer

    9781902304885

Kundeanmeldelser

Frakt og levering