Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

2015, Innbundet, Norsk Bokmål

362,-398,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia.
Derfra bar det ut i den store verden. For tusenvis av gutter på den tiden var det nok av jobber å få, eventyrlysten var stor, og mulighetene for en karriere til sjøs var ikke det verste å se fram til.
Der smakte unge Hyvik bacalao for første gang: det var ingen gastronomisk opp.levelse. Etter flere forsøk overvant han skrekken, og som de fleste sjøfolk, ble han en svoren tilhenger av bacalao.
Hyvik reiste hjem etter drøye 3 år og tok kokkskolen i Sandefjord. Etter 3 strake år på sjøen, tok han stuertskolen, også den i Sandefjord.
Skjebnen ville det slik at det var ledig jobb på Croftholmen Maritime Skole, som navnet var forandret til. I dag heter den Croftholmen Videregående Skole, med mange linjer, også hotel- og næringsmiddelfag. Hyvik underviste i kokkfag ved skolen.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Hyvik, Anders J. (for)
  • Forlag/Utgiver

    Kolofon Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2015
  • Antall sider

    408
  • Emnekategori

    Matlaging med fisk og sjømat
  • Kom i salg

    2. okt. 2015
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788230013151

Kundeanmeldelser

Frakt og levering