Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Det jærske kjøkken

2005, Innbundet, Norsk Nynorsk

240,-400,-

40%
  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Boka presenterer oppskrifter frå den mattrenden som har fått namnet det jærske kjøkken, basert på bruk av lokalproduserte råvarer i ein miks av nye impulsar og lokal mattradisjon. Oppskriftene spenner frå betasuppe til tapas, og det er heile tida lagt vekt på reine smakar, god utnytting av ressursane og at matlaging ikkje skal vera vanskeleg. Boka er samtidig ein kulinarisk hyllest til Jæren, landskapet, mattradisjonane og dei lokale råvareprodusentane. Med register.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Grov, Heine (for) ; Snørteland, Målfrid (for) ; Sivertsen, Siv (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Samlagsantikvariatet
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2005
  • Antall sider

    159
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252165531

Kundeanmeldelser

Frakt og levering