Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Det norske dessertbordet - herligheter til hverdag og høytid

2016, Innbundet, Norsk Bokmål
40%
  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Det norske dessertbordet byr på gode tradisjonelle oppskrifter og fantastiske bilder. Dette er dessertenes Norge rundt.Mens runde kaker ofte hører festen til, hadde desserten en fast plass på norske middagsbord før i tiden. Den drøyde maten og avrundet måltidet med en søt smak.I dag serverer vi som oftest desserten til høytider og på søndager - og da gjerne desserter fra det store utland. Men visste du at rosenpudding fra Tromsø lages etter nesten samme oppskrift som italiensk panna cotta? Og at det bare er hårfine forskjeller mellom karamellpudding og crème brûlée? Eller at Dronning Mauds dessert kan minne veldig om Tiramisu?Mange av dessertene kan også fint brukes til hverdags.I denne boken har vi samlet de gode gamle, men også noen nye herligheter fra det norske dessertbordet.Vel bekomme!

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Norman-Stormbringer, Hege (for) ; Olsson, Anna-Ma (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Det norske dessertbordet
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    151
  • Emnekategori

    Matretter: desserter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    31. mars 2016
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788251687157

Kundeanmeldelser

Frakt og levering