Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Det smaker av tradisjon

2006, Innbundet, Norsk Bokmål

239,-399,-

40%
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Erkenorsk tradisjon. En ting er eplekompott og vassgraut og lefse. Det er god gammeldags tradisjonsmat (og vi vet hvordan det smaker). Men i denne boka er det oppskrifter på helgrynsdessert fra Hovin, natronkake fra Singsås, klappaskall fra Selbu, gubb fra Rennebu og pjalt fra Røros. Det er da det begynner å bli ordentlig gøy. Denne boken er full av kunnskap om gammel matlaging og full av mat som man ikke visste fantes. Så nært og likevel så fjernt, som det heter. Kjøp boka og gå hjem og fornorsk kjøkkenet. KK mener: 4 av 6 poeng. (KK, høst 2006). Trøndertradisjoner. Lokal matkultur er et tema som møtes med stadig økende interesse her til lands. Etter å ha mesket oss med utenlandske spesialiteter i mange år, har vi fått øynene opp for hvilke kvaliteter som finnes rundt om i Norge. Siv Randi Kolstad er en ildsjel som gjennom sin nye bok viser de tradisjonene og matskattene som finnes i det sørtrønderske kulturlandskapet. Festmat og hverdagskost, gårdsliv og seterdrift er noen av temaene i boken, der oppskrifter, fakta og lokalhistorie følger hverandre gjennom de 127 sidene. Vi vil jo tro at boken er av aller størst interesse for dem med tilknytning til Sør-Trøndelag, men også andre matglade lesere kan kjenne igjen variasjoner av norsk tradisjonsmat. (Maison, høst 2006).

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Kolstad, Siv Randi (for) ; Borgos, Esten A. (ill) ; (utg)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2006
  • Antall sider

    127
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252928815

Kundeanmeldelser

Frakt og levering