Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Egg - fra benedict til brûlée

2004, Pocket, Norsk Bokmål

136,-149,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Det enkleste er ofte det beste, og det gjelder også det uunnværlige, tradisjonelle og beskjedne egget. Det er noe eget, noe umåtelig tilfredsstillende, ved å lage mat av egg . lyden av skall som knekker mot bollen til den triumferende serveringen av en høy og luftig sufflé. Oppdag hvor fantastisk anvendelig egg er. De kan bli søte eller pikante, enkle eller kompliserte . fra klassiske egg benedict til marmorerte marengser som får tennene til å løpe i vann.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Hofstetter, Ian (ill) ; Farstad, Trine (ove) ; Hill, Diana (red)
  • Forlag/Utgiver

    Notabene Forlag
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2004
  • Antall sider

    156
  • Emnekategori

    Matlaging med meieriprodukter
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788248207337

Kundeanmeldelser

Frakt og levering