Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Et glutenfritt kjøkken - deilige brød og kaker uten gluten - for alle

2021, E-bok, Norsk Bokmål
E-bok

E-bok. Ingen angrerett. Etter kjøp laster du ned e-boka til lesebrett eller app fra siden Mine e-bøker. Mobil/nettbrett: Last ned til appen du foretrekker, f.eks. iBooks (iPhone/iPad) eller Bluefire (Android).

Jeg håper denne boka vil være til glede, inspirasjon og hjelp for deg som må eller ønsker å leve glutenfritt. Ta en titt og prøv alt det deilige glutenfrie som du, familie og venner nå kan lage og kose dere med! Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød, finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter Tangzhong-metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La deg friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst hamburgerbrød, frokostgrøter og granola. Mellom disse permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken. Jeg har utviklet mesteparten av disse oppskriftene selv og testet dem grundig - slik at du kan oppnå et fristende og velsmakende resultat. Monica J. Hellmann (f. 1967) er utdannet innen salg og markedsføring ved BI og Markedshøyskolen, og har i tillegg kurs i kostrådgivning. Etter å ha jobbet med store varemerker som Coca-Cola og Freia lanserte hun sitt eget merke, Det Glutenfrie Verksted, i 2014 - med god mat og nytelse i fokus. Dette er hennes første bok.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Forlag/Utgiver

    Gyldendal
  • Format

    E-bok
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2021
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker, Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    16. mars 2021
  • Varenummer

    9788205552395

Kundeanmeldelser

Frakt og levering