Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Fermentert mat - ekte og godt, helt fra bunnen

2019, Innbundet, Norsk Bokmål

345,-379,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Fermentering er både trendy og sunt, og så smaker det veldig godt! På stjernerestauranter som Maaemo serveres det flere retter med fermentert mat. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som på kort tid har blitt veldig populær.

Fermentert mat er en kokebok full av matglede og sunne og smakfulle oppskrifter.
Du lærer å lage mat på tradisjonelt vis, slik bestemor gjorde, mat med lang holdbarhet og full av smaker som for mange er gått i glemmeboken, eller kanskje aldri har smakt. I tillegg til grunnoppskrifter som surdeig, surkål, kimchi, yoghurt, ketchup, chilipasta, ingefærøl og kombucha, får du også vite hvordan du kan servere dette i hverdagen.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Scheen, Anne Elisabeth (for) ; Paiewonsky, Paul ()
  • Forlag/Utgiver

    Gursli Berg Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2019
  • Antall sider

    173
  • Emnekategori

    Matlaging: konservering og frysing
  • Kom i salg

    16. jan. 2019
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788293311621

Kundeanmeldelser

Frakt og levering