Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Fisk og skalldyr

2001, Innbundet, Norsk Bokmål

409,-449,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Vi kan i dag velge og vrake blant utallige fisk- og skalldyrarter i fiskedisken, også eksotiske fiskeslag som vi verken vet hvordan vi skal uttale eller tilberede. Fisk og skalldyr passer svært godt i det moderne kjøkken og med de nye teknikkene innen matlaging. All fisk egner seg ypperlig til wok, grill eller frityrgryte. I Fisk og skalldyr finner du oppskrifter på de klassiske fiskerettene, men også nye spennende retter. Her er det gratenger og supper, patéer og suffléer, salater og marinert fisk, røkt og gravet fisk, silderetter, forretter, sauser og stuinger.Lekre bilder viser skritt for skritt de forskjellige arbeidsmomentene. Til hver oppskrift er det med serveringsforslag som gjør måltidet ekstra spennende og det gjelder den raske lunsjretten eller den helt store festen. Fisk og skalldyr er en helt ny og revidert utgave av vår tidligere populære bok Mat av fisk og skalldyr.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Lundin, Cecilia (for) ; Rasmusson, Birgitta (for)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Fiskkokboken
  • Utgivelsesår

    2001
  • Antall sider

    197
  • Emnekategori

    Matlaging med fisk og sjømat
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252925227

Kundeanmeldelser

Frakt og levering