Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Fisk & skalldyr - delikatesser fra mesterkokken

2011, Innbundet, Norsk Bokmål

454,-499,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Fisk og skalldyr. Delikatesser fra mesterkokken Ole Jonny Eikefjord er kokeboken for deg som er glad i bra mat. Eikefjord er lidenskapelig opptatt av fisk og skalldyr, og hans retter og tilbehør blir laget på nye og gamle måter og med inspirasjon fra hele verden. Eikefjord har valgt de mest vanlige fiske- og skalldyrartene som finnes langs norskekysten, og som er å få kjøpt i butikker som selger fersk fisk. Oppskriftene er blant hans beste. De er enkle å lage og egner seg til både hverdag og fest. Boken er rikt illustrert med vakre bilder av rettene.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Eikefjord, Ole Jonny (for) ; Anderson, Werner (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Aschehoug
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    240
  • Emnekategori

    Matlaging med fisk og sjømat
  • Kom i salg

    13. mai 2011
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788203239335

Kundeanmeldelser

Frakt og levering