Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Fjellmat - vilt, rått og godt

2011, Innbundet, Norsk Bokmål
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk



Bodil Nordjore, turbobudeia, inviterer deg til kjøkkenet sitt i Vinje i Telemark, og her kan du regne med å bli tatt godt vare på.

I fjellbygdene er det fortsatt gjestfrihet, nærhet og ærlighet - og den ekte og

enkle maten. Dette er egenskaper som Bodil ønsker å fremheve spesielt; ja som

er hennes ledetråd i sitt liv som matmenneske og som matformidler.

I denne boka finner du gode historier om mat og mennesker, men fremfor alt Bodils gode oppskrifter.


Noen eksempler: røykte og saltede sauseskanker, reindsyrkjøtt kokt i rømme, Vesaaskurv og Mogapølser, Fjukande hollendarer, kaffegraut og nevagraut, kalvedans og tyttebærgrøt.









Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Andersen, Bo Lilledal (for) ; Nordjore, Bodil (for) ; Gundersen, Mona (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    174
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    12. sep. 2011
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202361020

Kundeanmeldelser

Frakt og levering