Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Frie kaker - kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker

2011, Innbundet, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-5 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Spurkland, Anne (for) ; Spurkland, Anne (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forente Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Frie kaker
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    318
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker
  • Kom i salg

    1. sep. 2011
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788243006232

Kundeanmeldelser

Frakt og levering