Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Glutenfri - pizza, pasta, paier og mye mer

2017, Innbundet, Norsk Bokmål

363,-399,- i butikk

  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Mange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelte for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes.
I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av.
Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten.
Forfatterne Susanne Hovenäs og Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet og holdbarhet som ledetråd i sin matlaging. Sammen har de tidligere skrevet den populære boken Baka glutenfritt fra 2015. De fantastiske bildene er tatt av Eva Hildén Smith.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Gunnarsson, Nilla (for) ; Hovenäs, Susanne (for) ; Høydalsnes, Ann (ove) ; Hildén Smith, Eva ()
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Laga glutenfritt
  • Utgivelsesår

    2017
  • Antall sider

    125
  • Emnekategori

    Spesielle dietter
  • Kom i salg

    21. aug. 2017
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202552534

Kundeanmeldelser

Frakt og levering