Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Glutenfri mat - godt og sunt - gjærbakst og kaker

2013, Innbundet, Norsk Bokmål

349,-

  • Sendes fra butikk – En eller flere av våre butikker har varen på lager og kan sende den til deg!
    Vipps-krav sendes fra butikk. Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • På lagerhos 99 butikker

Nyttige råd om glutenfri baking. 170 oppskrifter. Brødoppskrifter for større og mindre eltemaskin med og uten hvetestivelse, med og uten melk, med og uten gjær. Mange brødvarianter som bondebrød, grovbrød, krydderbrød, surdeigsbrød, loff, bagetter, ciabatta, rundstykker, hamburgerbrød, pølsebrød, pinnebrød, kuvertbrød og polarbrød. Annen gjærbakst som boller, kringler, wienerbrød og horn med og uten gjær. Kaker som bløtkaker, langpannekaker, runde kaker, småkaker, formkaker, butterdeigskaker og julekaker.
Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker.

Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost.

Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis.

Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Aag, Ruth (for) ; Bjønnes, Else Lill (for) ; Motzfeldt, Kristina (for)
  • Forlag/Utgiver

    Kolibri Forlag A/S
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2013
  • Antall sider

    247
  • Emnekategori

    Diett og helsekost
  • Kom i salg

    3. okt. 2013
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788279170426

Kundeanmeldelser

Frakt og levering