Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Gode pølser og godt øl

2014, Innbundet, Norsk Bokmål
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
I denne boken utfordres masseproduksjon av så vel ensformig industriøl som kjedelige pølser med unødvendige tilsetningsstoffer. Vardøens bok en hyllest til ?gjør-det-selv?-kulturen og ujålet mat og drikke i lune omgivelser. Boka er full av velprøvde og rause oppskrifter og beskrivelser av arbeidsprosessene.

Boken består av tre deler:

Første del handler om hvordan øl lages og en oversikt over hovedtypene.
Andre viser hvordan man lager gode pølser. Fra kverning av kjøtt og flesk via krydring, til stapping i tarm og avsluttende trekking i vann eller steking på grill.
Tredje og siste del er viet velsmakende oppskrifter der pølser, øl eller begge deler er sentrale ingredienser. Samt mange gode oppskrifter på tilbehør.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Vardøen, Jan (for) ; Vardøen, Jan (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    183
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Mat og drikke: øl
  • Kom i salg

    19. sep. 2014
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202455965

Kundeanmeldelser

Frakt og levering