Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Godt med vilt - 175 spennende klassiske og nye viltretter

2010, Pocket, Norsk Bokmål

154,-169,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Vilt som råvare har lange tradisjoner i Norge. Jegerkulturen er fortsatt levende hos oss og hver eneste høst gir naturen utbytte i form av sunt og godt kjøtt av både storvilt og småvilt. Høsting av vilt i kontrollerte former, slik vi har det i hele Skandinavia, er både bærekraftig utnyttelse av naturens ressurser, men også helt nødvendig for å opprettholde en forsatt sunn og god viltressurs.
Vi høster elg, hjort, reinsdyr, rådyr, men også hare og bever. Ikke minst fugleviltet er populær og meget velsmakende mat. Rype er vel høydepunktet, men også storfugl som tiur og røy og orrfugl gir svært spennende matretter. Det høstes flere typer vadere som ender og gjess - og sjøfugl.
I denne boken finnes også oppskrifter med vilt som kanskje er mer vanlig i våre naboland Sverige og Danmark, men som er vel verdt å prøve for oss. Boken er inndelt i kapitler etter råvarene og inneholder en mengde varierte og gode oppskrifter. Det er faktatekster om behandling av fjærkre og viltråvarer. I tillegg til matoppskriftene er det også mange gode forslag til velsmakende tilbehør og sauser.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Jardhammar, Kent (ill) ; Moran, May (ill) ; Svensson, Ulf (ill) ; Tjørve, Irene Inman (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Pocket
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Viltkokboken
  • Utgivelsesår

    2010
  • Antall sider

    160
  • Emnekategori

    Matlaging med kjøtt og vilt
  • Kom i salg

    19. aug. 2010
  • Utgave nr.

    2
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202336585

Kundeanmeldelser

Frakt og levering