Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Graut - frukost, middag og dessert

2014, Innbundet, Norsk Nynorsk

390,-429,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Grauten er tilbake!

Graut var på norsktoppen i hundrevis av år, men så vart grauten nesten borte frå kosthaldet vårt. No er grauten på full fart tilbake på tallerkenen. Og graut er mykje meir enn havregraut!
I Danmark har grautgründer Lasse Skjønning Andersen utvida forståinga vår av graut og viser at den er noko meir enn traust kvardagsfrukost. Skjønning Andersen har starta populære grautbarar i Danmark.
Med boka Graut, som har blitt ein suksess i Danmark, tar han no grautbølgja til Noreg.

Kva med byggraut med heil emmer, frisk pære, skyr, bringebær og rista valnøtter til sundagsfrukosten? Gulrotrisotto med emmentaler, sylta gulrøter og frisk persille til middag?
Eller pære- og fenikkelgraut med mørk sjokolade, hyllebærsirup og vaniljefløyteskum til dessert?

I denne lekre kokeboka får du ei enkel innføring i korleis variera og løfta grauten til nye kulinariske høgder, både til frukost, middag og dessert.
Boka inneheld 67 nyskapande oppskrifter og er flott biletlagt.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Skjønning Andersen, Lasse (for) ; Madsen, Hans Ole (ill) ; Wærum, Kari (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Samlagsantikvariatet
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Tittel på originalspråk

    Grød
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    157
  • Emnekategori

    Matlaging med ris og korn
  • Kom i salg

    14. jan. 2014
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252185317

Kundeanmeldelser

Frakt og levering