Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Hverdagskost og festmat langs primstaven

2011, Innbundet, Norsk Bokmål

454,-499,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Brimi, Arne (for) ; Sivertsen, Birger (for) ; Møller, Mette (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Publicom Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    294
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    17. aug. 2011
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788292526538

Kundeanmeldelser

Frakt og levering