Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter

2011, Innbundet, Norsk Bokmål

636,-699,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
I barndommen tilbrakte brødrene Jan og Eyvind Hellstrøm fritiden på onkel Arnes iskremfabrikk i Moss. De luktet vanilje og var alltid bleike. De spiste is, lærte å arbeide og fikk sansen for gode smaker og naturlige råvarer. Hellstrøm-brødrene har fortsatt en felles «passion» for hjemmelaget iskrem, og dette er iskremboken de har drømt om å lage siden de var små.
I tillegg til morsomme historier og reisetips, er boken full av verdens beste oppskrifter på iskrem og tilbehør av alle slag ... Crêpe Suzette, Stekte bananer med limesorbet, Whisky iskremsufflé, Iskrem Sundae, Bakte fiken med vanilje- og rosmariniskrem, Jordbærsuppe med basilikumsorbet, Kaffegranité med sjokoladesorbet, Amaretto iskake ... Oppskriftene er basert på naturlige råstoffer og er helt uten tilsetningsstoffer.
Å lage iskrem er et eventyr av lukter og sanselighet. Det er forbausende lett å få til og smaker fantastisk. I Iskremfabrikken. Brødrene Hellstrøms beste desserter er budskapet enkelt: Skal du få den unike smaken av nylaget iskrem, må du til en topp iskrembar eller lage den selv.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Hellstrøm, Eyvind (for) ; Hellstrøm, Jan (for) ; Paiewonsky, Paul (ill) ; Jacobsen, Kristin (med)
  • Forlag/Utgiver

    Aschehoug
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    241
  • Emnekategori

    Kokebøker av kjente personer, Matretter: desserter
  • Kom i salg

    28. apr. 2011
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788203239007

Kundeanmeldelser

Frakt og levering