Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kaker og desserter for sensitive mager - lavFODMAP

2017, Innbundet, Norsk Bokmål

390,-429,- i butikk

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS?
Er du laktoseintolerant?
Da er dette kake- og dessertboken for deg!

Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst!

Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen.


Om forfatteren:
Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap.no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Ågotnes, Cecilie Hauge (for) ; Brødreskift, Thor (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Kaker og desserter for sensitive mager
  • Utgivelsesår

    2017
  • Antall sider

    158
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker, Matretter: desserter, Spesielle dietter
  • Kom i salg

    3. jan. 2017
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788241913525

Kundeanmeldelser

Frakt og levering