Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kål hos Pelle - kokken Pelle Danielssons favorittoppskrifter

2014, Innbundet, Norsk Bokmål

272,-299,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens varianter. Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, coleslaw og surkål.

Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten
Hos Pelle i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og hevder at ingen annen grønnsak kan måle seg med kålen.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Danielsson, Pelle (for) ; Wallin, Yvonne (for) ; Nestorson, Lisa (ill) ; Jacobsen, Kristin (med) ; Gursli-Berg, Jon Magnus (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Gursli Berg Forlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Kål hos Pelle
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    135
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    11. feb. 2014
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788293311041

Kundeanmeldelser

Frakt og levering