Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Knallgode brød

2010, Innbundet, Norsk Bokmål

381,-419,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Å bake er inspirerende, det utfordrer kreativiteten og gir glede. Hjemmebakt brød er mer enn mat. Det er kjærlighet, omsorg, liv og kultur. Ingenting skaper en så innbydende og varm stemning som duften av nybakt brød. Det er vanskelig å vente med å smake til brødet har kjølnet. Brød er sunt, proppfullt av næringsstoffer. Det er vel derfor brød alltid har vært en viktig del av kostholdet i hele verden. Brød passer til alle typer mat, mangfoldet er ubegrenset. Wenche Frølich kjenner kornets indre hemmeligheter ettersom hun har forsket på mel og brød i mange år. I denne boken deler hun sine kunnskaper både når det gjelder råvarer og bakemetoder. Derfor er det lett for alle å lykkes med hennes oppskrifter som omfatter alt fra tradisjonelle til nyere brødtyper. Slå deg løs ved kjøkkenbenken og kna deg til nye høyder! Nyt duft og smak av brød, en av verdens eldste matvar Om forfatteren: Wenche Frølich (f 1946) er professor i mat- og ernæringsvitenskap og har forsket på brød og mel i hele sitt yrkesliv. Hun har mottatt både norske og svenske hederspriser for sin innsats innen bakeryrket og kommunikasjon av faget.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Frølich, Wenche (for) ; Brødreskift, Thor (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2010
  • Antall sider

    173
  • Kom i salg

    30. sep. 2010
  • Utgave nr.

    2
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788241906398

Kundeanmeldelser

Frakt og levering