Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Knekkebrød

2015, Innbundet, Norsk Nynorsk

363,-399,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-7 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Sunt, godt og enkelt!

Å lage knekkebrød er ikkje vanskeleg. Det er noko du kan lykkast med utan å vere ein røynd bakar. Dessutan er knekkebrød sunt, godt, rimeleg og haldbart. Og knekkebrød kan vere så mangt. Her får du oppskrifter på solide kvardagsknekkebrød, knekkebrød tilsette god smak som til dømes ost, tranebær, dill og sitronskal, men også oppskrifter på mellom anna kjeks og grissini.

Åpent Bakeri. Den franske sjefsbakaren på Åpent Bakeri, Emmanuel Rang, har saman med den franske bakaren Guillaume Nifosi og norske Espen Aasheim prøvd og feila i bakeriet og komme fram til ei rekkje gode, nye oppskrifter på knekkebrød. Emmanuel Rang er ein av to gründerar av Åpent Bakeri. Saman med Øyvind Lofthus starta han bakeriet i 1998.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Aasheim, Espen (for) ; Nifosi, Guillaume (for) ; Rang, Emmanuel (for) ; Pettersen, Lars Petter (ill) ; (utg)
  • Forlag/Utgiver

    Det Norske Samlaget
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2015
  • Antall sider

    93
  • Kom i salg

    14. jan. 2015
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252184891

Kundeanmeldelser

Frakt og levering