Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kokebok med tradisjoner fra Rørostraktene og Nord-Østerdalen

2018, Innbundet, Norsk Bokmål

319,-350,- i butikk

På nettlager - sendes innen 1-2 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Nord-Østerdalen og Røros har rike og mangfoldige mattradisjoner, med retter fra storgårdene, fjellbygdene og fra koielivet i storskogene. Februket rundt Røros ga smør, ost og kjøtt, og fangst og fiske var en del av livsgrunnlaget. Mesteparten av kornet og andre nødvendige produkter, som for eksempel salt, kunne bare oppdrives ved å bytte og handle med folk fra andre regioner. Med Kokebok med tradisjoner fra Rørostraktene og Nord-Østerdalen presenterer vi resultatet av flere års arbeid. Boka beskriver lokale mattradisjoner og forklarer ressursgrunnlaget, råvarer, redskaper og lokale skikker. Du får oppskrifter på høydepunkt.ene - både signaturretter og retter som er i ferd med å gå i glemmeboka. Oppskriftene kan brukes med dagens råvaretilgang og redskaper. Vi håper at boka vår kan appellere til både yngre og eldre, og være til glede og nytte. Kanskje vil den motivere til utprøving av noen gamle matretter, eller rett og slett bare bidra til underholdning som fremkaller gode matminner fra en svunnen tid. Boka er illustrert med flotte bilder.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Distad, May Kari Wagenius (for) ; Øvrebø, Else Marie (for) ; Skjøtskift, Anne ()
  • Forlag/Utgiver

    Museumsforlaget AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2018
  • Antall sider

    164
  • Emnekategori

    Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    6. aug. 2018
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788283050639

Kundeanmeldelser

Frakt og levering