Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kokeboka

2011, Innbundet, Norsk Bokmål
Terningkast 5
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Basiskokeboka fra Cappelen med Wenche Andersen som redaktør, kommer nå i ny gjennomrevidert utgave i lekker innbinding, med 200 nye oppskrifter, nye bilder og ny og mer praktisk inndeling. Den prisbelønte kokeboka omfatter hele 1800 oppskrifter, på hverdagsmat, helgemat og festmat. Her får du oppskrifter på moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, og dessuten forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Og dessuten masse informasjon om råvarer og tips og råd til tilberedningen av dem.



18 kapitler som inspirerer til matlaging - egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten: oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter, vegetariske retter og norske klassikere. Boka har også et eget stort kapittel om festmat, inndelt etter sesong med oppskrifter på alt fra fingermat til retter på buffeten.



«God, omfangsrik, forteller mye om råvarene, har fine oppskrifter, en skikkelig basiskokebok for alle hjem.»

Eyvind Hellstrøm, Annette Stiansen m.fl.

Anmeldelser av Kokeboka:

5
Cappelen Damms Kokeboka er så bruksvennlig som det går an. Denne svenskskrevne grunnboka er omarbeidet av Wenche Andersen, og er en typisk oppslagsbok med mange typer retter. Kapitlene er tradisjonelt inndelt, det er gode og grundige oppskrifter på både hverdags- og festmat. Skal man ha en fyldig og god grunnkokebok er nok denne den mest oppdaterte.
- Oppland Arbeiderblad

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Andersen, Wenche (red) ; Karterudseter, Elvy (red)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    671
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    19. sep. 2011
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202360979

Kundeanmeldelser

Frakt og levering