Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Kom i gang med fermentering - godt, sunt og enkelt

2016, Innbundet, Norsk Bokmål

318,-349,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av.

Fermentering er en eldgammel metode for konservering av mat. I denne boka får du oppskrifter og fremgangsmåter for ulike drikker, surkål, sauser og tilbehør - og ikke minst den koreanske favoritten kimchi, som er nyoppdaget på norske restauranter.

Her får du alt du trenger for å gå i gang!

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Ejlersen, Søren (for) ; Ingemann, Ditte (for) ; Peterson, Shane (for) ; Ingemann, Ditte (ill) ; Tjørve, Irene Inman (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Kagge forlag
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Fermentering
  • Utgivelsesår

    2016
  • Antall sider

    159
  • Emnekategori

    Matlaging: konservering og frysing
  • Kom i salg

    11. aug. 2016
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788272016288

Kundeanmeldelser

Frakt og levering