Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Konditorens beste sjokoladeoppskrifter - kaker, konfekt og desserter

2012, Innbundet, Norsk Bokmål

318,-349,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Vil du lage deilige sjokoladeretter? Denne boka byr på uimotståelige fristelser for alle sjokoladeelskere. Her har konditor og bakermester Magnus Johansson samlet sine beste oppskrifter og laget en inspirerende og lærerik kokebok der fellesnevneren er sjokolade. Han lærer villig vekk hvordan du skal gå fram for å lykkes med kaker, gjærbakst, terter, konfekt og desserter og få perfekte resultater. Hemmeligheten er, ved siden av å øve seg og bruke de beste råvarer, å være nøye med både mål og vekt og ikke minst med temperaturen under tilberedningen.
Med konditorens pålitelige oppskrifter og instruktive bilder kan du lage de lekreste og mest velsmakende sjokoladegodsaker!



Om forfatteren

Magnus Johansson er Sveriges mest kjente konditor. Han har blant annet hatt ansvaret for desserten ved Nobelprisfesten i Stockholm i 10 år, vært med på det svenske kokkelandslaget som vant kokke-OL og lagd dessert ved svenskekongens 60-årsfest. Magnus Johansson har tidligere gitt ut flere vellykkede kokebøker.


Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Johansson, Magnus (for) ; Björnstjerna, Fabian (ill) ; Erichsen, Dorthe E. (ove)
  • Forlag/Utgiver

    Cappelen Damm AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Tittel på originalspråk

    Lyckas med choklad
  • Utgivelsesår

    2012
  • Antall sider

    152
  • Emnekategori

    Matlaging med sjokolade, Matretter: desserter
  • Kom i salg

    20. aug. 2012
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788202381509

Kundeanmeldelser

Frakt og levering