Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

La cuisine Norvégienne

2002, Innbundet, Fransk

363,-399,- i butikk

Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister.

Produktegenskaper

  • Bidragsyter

    Eide, Per (ill) ; Wilson, Bengt (ill) ; Innli, Kjell E. (red)
  • Forlag/Utgiver

    BlinkeForlag AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Fransk
  • Tittel på originalspråk

    Vårt norske kjøkken
  • Utgivelsesår

    2002
  • Antall sider

    224
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788290823257

Kundeanmeldelser

Frakt og levering