Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Lefseboka - oppskrifter frå heile Noreg

2014, Innbundet, Norsk Nynorsk

475,-

På nettlager - sendes innen 1-3 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

Eg vonar denne lefsereisa har gjeve deg innsyn
i kor fantastisk rike me er på lefsetradisjonar.
Det som er so grenselaust spanande å sjå, er
korleis oppskrifter har vandra frå stad til stad,
menneskje set sine avtrykk på ei oppskrift,
fyri den går vidare til neste. Dette gjer lefsetradisjonar
levande og tilgjengeleg for alle.
Hardangerlefsa er den lefsa som eg har møtt
flest gonger i ulike utgåver, og som flest har
eit tilhøve til i heile landet. Å baka lefser med
gode råvarer er ein rikdom som gjev status.
Det er spanande å sjå kor vidt lefsa famnar
som matemne. Det er ei sann glede å arbeide
med so kjært matminne som so mange har eit
tilhøve til i dag. Lefsa blir gjort levande i alle
samanhengar i dag. Eg vonar du som lesar og
brukar av lefseboka, finn inspirasjon til å leite
på loft og i kjellar etter kjevle og takke, likeeins
at du kan finne fram gamle kjære oppskrifter
som du kan gjera til dine med dine hender.
Bodil Nordjore

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Nordjore, Bodil (for) ; Gundersen, Mona (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Trad mat AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Tittel på originalspråk

    Lefseboka
  • Utgivelsesår

    2014
  • Antall sider

    326
  • Emnekategori

    Baking, brød og kaker, Nasjonale og regionale kjøkken
  • Kom i salg

    2. sep. 2014
  • Utgave nr.

    4
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788299849210

Kundeanmeldelser

Frakt og levering