Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Leiths Cookery Bible: 3rd ed.

2003, Innbundet, Engelsk

589,-

På fjernlager - sendes normalt innen 7 til 14 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Covers soups, first courses, vegetable dishes, salads, main courses, stocks, sauces, dips, spreads, puddings, cakes, canapes, snacks and garnishes. This title includes 1,400 recipes ranging from classics such as Cheese Souffle and Steak and Kidney Pie to innovative recipes such as Salmon and Plaice Ravioli and Red Onion and Polenta Tart.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Waldegrave, Caroline; Leith, Prue
  • Forlag/Utgiver

    SD Books
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Engelsk
  • Utgivelsesår

    2003
  • Antall sider

    880
  • Varenummer

    9780747566021

Kundeanmeldelser

Frakt og levering