Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Lett traktering

2013, Innbundet, Norsk Nynorsk

363,-399,- i butikk

På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager
  • Gratis frakt på ordre fra 299,-
  • Bytt i 200 butikker
  • På lagerhos 99 butikker

For 40 år sidan kom boka Lett traktering av Ingrid Espelid Hovig. Samlaget hyllar no heile landets matmor med å gje ut boka på nytt, akkurat slik ho såg ut i 1973, supplert med eit nyskrive forord av Andreas Viestad.

Dette er ei bok som vil vekkje mange gode minne. Lett traktering var den andre kokeboka Ingrid Espelid Hovig gav ut. Då hadde ho allereie formidla mat i Fjernsynskjøkkenet i elleve år. Interessa for nye råvarer, nye retter og oppskrifter var stor. Boka inviterer til mimring om korleis det norske kjøkkenet var i ei tid då nye rettar kom til landet.

Skal du traktera lett, kan du til dømes laga hane i vin, fiskegryte, laksesalat, svinerygg, bidos, lammegryte, risottoblåskjell i ratatouille eller høne på austerlandsk vis. Oppskriftene er framleis gode og enkle.

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Espelid, Ingrid (for) ; Eriksen, Harald (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Samlagsantikvariatet
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Nynorsk
  • Utgivelsesår

    2013
  • Antall sider

    44
  • Emnekategori

    Generell matlaging og oppskrifter
  • Kom i salg

    30. okt. 2013
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252184389

Kundeanmeldelser

Frakt og levering