Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Man tager en elg - feltbehandling, partering, oppskrifter

2011, Innbundet, Norsk Bokmål

269,-449,-

40%
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Feil behandling av viltkjøtt i felt, under oppbevaring eller under tilberedning kan få uheldige konsekvenser for smak og konsistens ved at man får tørt og kjedelig kjøtt. Denne boka tar for seg slakting, flåing, mørning og partering av elg, og gir deg dessuten over 100 oppskrifter på varierte, tradisjonelle og nyskapende retter som du ikke trenger å være en mesterkokk for å lage. Men gjør du alt riktig vil du bli betraktet som en gourmet av dine middagsgjester!

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Winge, Kirsten (for) ; Borgos, Esten A. (ill) ; Pedersen, Kåre Vidar (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2011
  • Antall sider

    189
  • Emnekategori

    Matlaging med kjøtt og vilt
  • Kom i salg

    14. sep. 2011
  • Utgave nr.

    1
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252932935

Kundeanmeldelser

Frakt og levering