Til hovedinnhold
Norli Bokhandel

Man tager et rådyr - feltbehandling, partering, oppskrifter

2008, Innbundet, Norsk Bokmål

269,-449,-

40%
Utsolgt på nettlager
  • Ikke tilgjengelig for hent i butikk
Denne boka er viet rådyret, dette unike viltkjøttet med den særegne smaken! Innholdet serveres i fem deler: Delen Hvorfor tager man et rådyr er en appetittvekker med informasjon om det levende rådyret og jakten på det. Delene Feltbehandling av rådyr og Fra skrott til kjøtt gir gjennomillustrerte trinn-for-trinn-forklaringer på utvomming, flåing, partering samt beskrivelser av stikking, mørning, oppbevaring og innpakking. Hoveddelen Tips og oppskrifter inneholder generelle tips og råd om tillaging av rådyr og et hundretalls oppskrifter gruppert etter type kjøtt fra malt rådyrkjøtt, steik/lår, biff/sadel til gryter, supper, innmat, pålegg og grilling, samt diverse retter med rådyr i wok, fondue, som snacks, rull, pinnekjøtt, gravet og mye, mye mer. Delen Rådyrfortellinger er desserten, og består av et knippe gode jakthistorier av blant andre Hans Børli, Ståle Botn og Sven R. Gjems. Vel bekomme!

Produktegenskaper

  • Forfatter

  • Bidragsyter

    Pedersen, Kåre Vidar (for) ; Winge, Kirsten (for) ; Borgos, Esten A. (ill) ; Pedersen, Kåre Vidar (ill)
  • Forlag/Utgiver

    Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
  • Format

    Innbundet
  • Språk

    Norsk Bokmål
  • Utgivelsesår

    2008
  • Antall sider

    171
  • Emnekategori

    Matlaging med kjøtt og vilt
  • Kom i salg

    13. okt. 2008
  • Nivå

    Voksen
  • Varenummer

    9788252931891

Kundeanmeldelser

Frakt og levering